3D/CAD Tervezés

Termékfejlesztés

Mérnökeink elkötelezettek az iránt, hogy az ön elképzeléseiből valóságos 3D modelleket hozzanak létre, figyelembe véve minden elvárását. Számunkra fontos, hogy a tervezett modellek ne csupán esztétikailag megfeleljenek az elvárásainak, hanem optimálisan alkalmazkodjanak a 3D nyomtatás vagy fröccsöntés technológiáihoz is.

Mindeközben szem előtt tartjuk az innováció és fenntarthatóság elveit, hogy a tervezett modellek ne csak a mai, hanem a jövő igényeit is kielégítsék. Az elkészült 3D modellek nem csupán vizuális élményt nyújtanak, hanem a funkcionalitás és tartósság terén is kimagaslóak lesznek.

Bízunk benne, hogy az általunk készített 3D modellek nem csupán kielégítik, hanem felülmúlják az elvárásait, és hozzájárulnak a vállalkozása fejlődéséhez a versenytársak előtt járva. A szakértő csapatunk készen áll arra, hogy az ön projektjéhez egyedi és magas színvonalú 3D megoldásokat nyújtson.

Alkatrész pótlás

Amennyiben törött alkatrész okoz fejtörést, és a gyártó már nem támogatja a pótalkatrészt, vagy a rendelkezésre álló pótalkatrész minősége kérdéseket vet fel, nincs ok aggodalomra. Szolgáltatásaink kifejezetten arra irányulnak, hogy megoldást nyújtsanak az ilyen kihívásokra.

Mérnökeink szakértelmével és tapasztalatával rendelkeznek a pótalkatrész tervezésében és fejlesztésében. Megértjük, hogy a minőségi pótalkatrészek kritikusak lehetnek a folyamatos működéshez és a hosszú távú megbízhatósághoz. Ezért specializált szakembereink olyan megoldásokat kínálnak, amelyek nemcsak helyettesítik az eredeti alkatrészt, de javítják annak teljesítményét és tartósságát is.

A szakembereink által végzett pótalkatrész-tervezés és fejlesztés során a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk, hogy biztosítsuk az optimális funkcionalitást és kompatibilitást. Az egyedi igényeket figyelembe véve, célunk, hogy olyan pótalkatrészeket biztosítsunk, amelyek pontosan megfelelnek az ön rendszerének és igényeinek.

Díjszabás

Kisebb projektek esetén a 3D/CAD tervezés költségeit előre tudjuk rögzíteni. A tervezés óradíja 7500 Ft (maximum 10 óra). Ha a projekt valószínűleg több időt igényelne, mint a 10 tervezési óra, egyedi árajánlatot készítünk az ügyfeleinknek.

A modell nyomtatásának költségeit csak a tervezés után tudjuk meghatározni, mivel a pontos idő és anyagköltség kiszámolásához szükségünk van a 3D modellre.

Az űrlap beküldése után kollégánk kapcsolatba fog lépni önnel.

Sorozatgyártás ajánlat kérés

3D tervezés